fbpx
Menu Close

Mi smo kreativna produkcija iz Zagreba sa više od 20 godina iskustva u reklamnoj i filmskoj produkciji, 2D-3D animacijama, vizualnim efektima i interaktivnim sadržajima 

 

 

 

Godina osnutka
2001.
Jezgra tima
8 +12
Napravljenih sati sadržaja
16h 38min
Brojka Logo - Mehanička 3D animacija
Let orla iznad dunava - VR 3D animacija i 360 video

U kojem god mediju stvarali, naš je ključni zadatak oživjeti priču vašeg branda i njome osvojiti srca publike. Mi uvijek širimo priču – jačamo njezin emotivni učinak, prenosimo je u različite medije i razmišljamo o njenom dosegu. 

Naši su korijeni u video produkciji i animaciji, pa će sve što produciramo za vas uvijek biti na najvišoj tehničkoj razini. Tijekom dva desetljeća surađivali smo s brojnim korporacijama i kreativnim agencijama, učeći o poslovnoj strategiji, kreativnim procesima i produkciji digitalnih proizvoda.

Godinama smo usavršavali najzahtjevniji zanat na svijetu – STORYTELLING. Zato se danas ponosno nazivamo kreativnom produkcijom. 

U opuštenoj atmosferi Brojke stvaraju animatori, ilustratori, producenti i project manageri. Naša široka baza suradnika obuhvaća vrhunske redatelje, scenariste, copywritere, majstore vizualnih efekata, 3D artiste, lutkare i sve ostale kreativce koji nam zatrebaju kada poželimo kreativni koncept pretočiti u stvarnost. 

Proširimo priču zajedno.

Kristijan Kaurić - Kiki
Osnivač Brojke koji je pronašao način kako balansirati između djetinje razigranosti i požrtvovne radne etike. Kapetan broda koji kada ponestane vjetra, sam puše u jedra.
Igor Tušak - Lucky
Kada nije zaokupljen budžetiranjem i vođenjem projekata vrši dužnost časnika zaduženog za moral, nešto kao Neelix iz Star Trek: Voyager. Baca malo na Brad Pitta, iako sam za sebe to ne bi nikad rekao.
Ivica Pustički - Ico
Paddington, Pooh, Baloo, Yogi, Ted, Leteći Medvjedići...Brojni su medvjedi obilježili film i animaciju s one strane ekrana, ali postoji jedan koji se uglavnom nalazi s ove strane ekrana i prilično je vješt ilustrator i animator.
Igor Ivanović - Joe
Kada bi se na bicikl mogao montirati kakav omanji atelje bila bi to dobitna kombinacija za ovog ilustratora i ljubitelja labilne ravnoteže.
Natko Jurdana - Lignja
Pub kviz entuzijast i nadničar na polju kulture. Copywriter i scenarist koji voli smišljati priče, stvarati nepostojeće svjetove, ali i dramiti, no, to ne treba posebno čuditi, jer je po struci - dramaturg.

O BROJCI

Brojku čine cure i dečki koji osmišljavaju reklamne kampanje, crtaju, ilustriraju, pišu, modeliraju, šiju kostime, animiraju u 2D i 3D, otkrivaju mogućnosti virtualne i proširene stvarnosti…
Imamo stotine projekata iza sebe i sigurni smo da možemo pomoći Vašem brandu, usluzi ili proizvodu.

Javite nam se i saznajte što možemo učiniti za vas!